Kunderne siger

Masja Kragelund

“Vi lejede en brystpumpe hos Barseltid, da vi tog hjem fra sygehuset. Vi købte også diverse tilbehør. Det var kun et opkald væk, så nemt og ligetil. Afhentningen af brystpumpe samt tilbehør var også nem.  

Vi vil helt klart anbefale Barseltid til andre – Det er nemt og ligetil at leje hos dem – desuden har de også tilbehøret, man skal bruge. Man slipper derfor at skulle købe det et andet sted. Fleksibel afhentning og aflevering, hvilket er super rart, når man lige er blevet forældre, hvor overskuddet ikke er det helt store.”

 


 

eva

Eva Valentin

Eva Valentin

“Havde problemer med amningen og havde bla brug for en brystpumpe pga problemer med knuder i brysterne. Fik rigtig god hjælp og vejledning både pr telefon og ved personligt møde i hjemmet. Lejede en brystpumpe som jeg fik god hjælp og vejledning i at bruge korrekt. Super god service og er nem at træffe på alle tider af døgnet. Man føler sig helt sikkert i meget trygge hænder. De varmeste anbefalinger herfra ☺”

 
 
 


 

Solveig Skou Bjerre

“Vi hentede en brystpumpe kl. 3 om natten en lørdag, da jeg pludselig stod i total ammekrise med et barn som ikke ville tage brystet. Fantastisk service og hjælp. Fik i dagene derefter hjælp af Tina både via telefon og ved besøg i hjemmet. Via denne vejledning og støtte lykkedes det mig at fortsætte min amning. Tusind tak for hjælpen.”

 


 

Mor til 2, Højmark

“Da jeg ventede mit 2. barn var jeg forberedt på hvilke udfordringer jeg kunne forvente i forbindelse med etablering af amningen. Efter en super fødsel og opstart med amning fik jeg efter nogle dage problemer med massiv brystspænding (både pga. væske og stor mælkeproduktion) behov for at leje en brystpumpe. Vi kontaktede barseltid for at leje en pumpe.

Efterfølgende har jeg modtaget super god rådgivning fra Tina, som hver gang jeg har været i kontakt med hende været enormt forstående og rolig i sin rådgivning, som har gjort hver gang der har været ”krise”, har jeg lige kunne komme et skridt videre. Hvilket har resulteret i at jeg i dag har en datter på 4 mdr. der trives med fuldamning – og er en mor der trives med det.

Det har været en enorm hjælp og tryghed, at det har været den samme person jeg har været i kontakt med hver gang plus det, at man ved at det er muligt at få hjælp og råd hvornår det skal være. Tre afgørende råd jeg har fået: laid back ammestilling, afkøling af brysterne og lansinoh creme. Kan kun give mine allerbedste anbefalinger af at benytte Barseltid.”