Hvem er barseltid?

Tina RisbjergTina Risbjerg
Jeg er mor til 4 børn (Marie, Jens, Hans og Henry) hvor alle 4 er blevet fuldt ammet. Jeg er uddannet jordemoder i 2003, og er ansat på fødegangen og barselsgangen ved Regionshospitalet Herning.

Jeg har i 2015 uddannet mig til International ammevejleder (IBCLC)

Jeg har igennem mit virke, opnået stor erfaring omkring etableringen af amning samt eventuel udmalkning.

Mobil 2683 1463

 

Lene RisbjergLene Risbjerg
Jeg er mor til 4 børn. Tvillingerne Hugo og Villum samt Maja og Novak. Hugo og Villum er født 5 uger for tidligt, hvilket betød en ammeopstart med regelmæssig udmalkning og efterfølgende fuld amning. Maja og Novak er ligeledes blevet fuldt ammet.

Jeg er uddannet sygeplejerske i 2006, og har arbejdet gennem 8 år på neonatalafdelingen på Hvidovre Hospital samt 2 år på Børneafdelingen i Herning. Jeg har stor erfaring med vejledning indenfor amning samt udmalkning.

Mobil 4136 5650