Ammevejledning

Hos barseltid tilbyder vi ammevejledning til jer, som ønsker at få den bedste ammestart, som er den bedste forudsætning for en vellykket amning. Vi kan tilbyde mange års erfaring og den nyeste viden indenfor amning, og kan dermed give jer en ensrettet ammevejledning hvor der er tid, tryghed og støtte til de spørgsmål og svære situationer som i kan stå overfor i forbindelse med en amning.

Hos barseltid har vi netop denne viden, erfaring og succes med at kunne hjælpe jer i disse forløb. Vi tilbyder generel ammevejledning til jer som er førstegangsforældre, har haft tidligere udfordrende ammeforløb eller blot ønsker den bedste ammestart. Vi har masser af erfaring med at give akutammehjælp hvis i synes det hele svært og er ved at opgive amningen, og vi er i fuld gang med at oprette ammekurser som en forberedelse for jer til den kommende tid.

Vi anvender den nyeste viden indenfor amning, sutteteknikker og stillinger og har stor succes med dette. Vi tilbyder ammevejledning i jeres eget hjem så i er i vanlige og trygge rammer, og efter et besøg er i altid velkommen til at kontakte os telefonisk alle ugens dage, hvis i har behov for dette.